DOGODKI

JUNIJ 2023 / LIKOVNA DELAVNICA - FESTIVAL LJUBLJANA / PALERMO AGENCY

Processed With Vsco With A6 Preset

V mesecu juniju bomo skupaj z agencijo Palermo priredili likovno delavnico v prečudovitih Križankah v Ljubljani. Likovna delavnica bo namenjena znanim obrazom. Influencerji bodo soustavrili prijetnen slikarski dogodek z izjemno pogostitvijo, strokovno mentorico, predučdovito glasbeno spremljavo. Sproščen likovni trenutek bomo delili s Festivalom Ljubljana.

JUNIJ 2023 / LIKOVNA DELAVNICA - KMETIJA BRIŠE

Img 1765

V mesecu juniju prirejamo likovno delavnico/dogodek skupaj z imenitnimi, prijaznimi, ekološkimi in prijaznimi gostitelji na kmetiji v Brišah. Imeli bomo prijeten glasbeni večer, kres, dobro družbo, okusno pojedino in prostor za spanje. Dopoldan naslednji dan pa se bomo prebudili v ustvarjalne urice. Na voljo bo veliko materiala za ustvarjanje, lepi razgledi, prijetna družba in dobra hrana. Vabljeni na nepozabne poletne kreativnice.

SEPTEMBER 2022 / PRVI SLIKARSKI ODDIH NA SINJEM VRHU

332855044 727137842239289 7646535464203985412 N

Prirejamo slikarski oddih na Sinjem vrhu, ki leži nad čudovito primorsko pokrajino, vabi z izjemnimi razgledi in ponuja raznovrstne pohodne destinacije, prelepe kotičke za sprehode in sprostitev. Slikarski oddih bo potekal pod vodstvom akademske slikarke Urške Rednak, ki že 7 let poučuje risanje in slikanje
v Ljubljani. Nastanjeni bomo v domačiji na Sinjem vrhu z izjemnimi pogledi proti primorski pokrajini,v objemu narave, dobrih ljudi, novih idej in odlične kulinarike.

Slikarska šola za vse generacije je ponosna izvajalka prvega slikarskega oddiha pri nas.