Tečaj spoznavanja slikarskih tehnik

Img 4215
7 Min

Tečaj spoznavanja slikarskih tehnik je namenjen vsem, ki si želite na novo vstopiti v svet risanja in slikanja, ste ljubitelji risanja in slikanja ali bi radi nadgradili svoje znanje. Na tečaju bo poudarek na spoznavanju različnih tehnik risanja in slikanja, spoznavanju slikarskega materiala, načina dela, spoznali boste osnove risanja in slikanja, ki vam bodo omogočile lažje ustvarjanje na nadaljnji samostojni poti. Tečaj je namenjen otrokom, mladini in odraslim. 

Tečaj spoznavanja slikarskih tehnik poteka 1x tedensko (3 šolske ure/2.15 h) , traja 7 tednov (21 šolskih ur). Izberite dan in uro, ki vam ustreza ter nam pišite ozioma se prijavite v rubriki VPIS. TEČAJ JE NAMENJEN OTROKOM (7+), MLADIM IN ODRASLIM.

Kaj vse bomo spoznali na tečaju?

  1. SUHI PASTEL: spoznavanje delovnega okolja, posebnega papirja za suhe pastele, priprava papirja, spoznavanje suhega pastela, njegovih lastnosti. Suhi pastel omogoča preprost začetek, če še s to tehniko niste delali in preprost prehod iz svinčnika v barve. V večini je suhi pastel najbolj priljubljena tehnika. Omogoča nam, da delamo zelo detajlno ali abstraktno, omogoča nam mehke prehode med barvami, lahko ga zabrišemo.
  2. OLJNI PASTEL
  3. AKVAREL
  4. AKRIL
  5. OLJE
  6. SVINČNIK/OGLJE
  7. TEHNIKA PO LASTNI IZBIRI
  • material za ustvarjanje dobite pri nas

Kaj smo ustvarili na tečaju ...

Nekaj risb in slik izpod rok naših tečajnikov …