Freelance Artist About

O nas

RISANJE IN SLIKANJE V LJUBLJANI – Naša šola risanja in slikanja je namenjena otrokom, mladim in odraslim, tudi popolnim začetnikom in vsem ki bi radi nadgradili svoje znanje in usvojili veščine potrebne za razumevanje likovnega sveta. 

Vabljeni radovedni, ki želite likovni svet spoznati na novo, entuziasti, ki želite študirati risbo,  ljubitelji risanja in slikanja. ki želite svoje znanje izpopolniti in vsi tisti, ki iščete ustvarjalni oddih. Skupaj se bomo naučili uporabljati slikarske materiale, preučili slikarske tehnike ter pridobili tista znanja, ki vam bodo omogočila, da boste lahko samostojno in samozavestno nadaljevali  in načrtovali svojo pot in tista znanja, ki vas bodo opremila za nekatere sprejemne izpite. 

Predvsem vam  želimo dati čim več trenutkov, ki vam bodo odprli nov pogled na svet in vas spodbudili h kreativnim idejam in izzivom. Pri nas boste dobili vse potrebne materiale za sproščeno ustvarjanje. Vsak izdelek, ki ga boste na posameznem tečaju naredili bo vaš in ga boste odnesli domov. Naš likovni atelje se nahaja v Bežigradu. Lepo vabljeni!

Nudimo 30% popust za obisk drugega družinskega člana in 15% popust za obisk prijatelja/prijateljice.